Wederom Shanghai!! - Reisverslag uit Sjanghai, China van Marcel de Breet - WaarBenJij.nu Wederom Shanghai!! - Reisverslag uit Sjanghai, China van Marcel de Breet - WaarBenJij.nu

Wederom Shanghai!!

Blijf op de hoogte en volg Marcel

20 December 2013 | China, Sjanghai

Het is een ehte verrassing, maar wij gaan weer naar Shanghai! En dat omdat Cindy en Mark ons uitgenodigd hebben om weer eens samen Kerst te vieren! Nu gaan we "pas" zondag 22 december, maar wij willen jullie nu al laten weten dat er dus , regelmatig?, verslagen zullen volgen op onze site bij waarbenjij.nu !! vandaag hebben ww alvast de koffers gepakt, enkel en alleen om te kijken of alles wel mee kan. ????? Ja ja, het wordt Kerst, dus veel pakjes, plus hebben wij van de hele familie allerlei pak(ken)jes meegekregen.... en wij moeten winter EN zomer kleding meenemen, daar we vanaf 29 december een weekje op Bali bivakeren!!!!! Ja hoor, het kan weer niet op! Het schijnt te gaan lukken met een beperkt aantal kleren, maar ik heb me voorgenomen dat ik daar bij de kleermaker het een en ander op maat ga laten maken!!!!
Nou, tot het volgende verslag dan maar!

• 22 December 2013 - 13:32

Marcel De Breet:

Nou,eerste deel reis achter de rug! Op Schiphol deed een juf van Britisch Airways heeeel erg moeilijk over mijn handbagage.....??!! Nooit meegemaakt. Hij was nog geen centimeter te breed!!! Dus separaat inchecken kost weer € 44 extra....... Stom mens! En het vliegtuig was nog wel half leeg, dus het had easy gepast! Korte vlucht naar Londen, hebben nu daar vertraging van een uur. Heb ook nog net koffie over Marijke gemorst, het gaat lekker.....!

• 26 December 2013 - 11:29

Marjan:

waar blijft de rest?????? veel plezier en dikke knuffels voor allemaal