babysitten in India
Door: Marcel
Blijf op de hoogte en volg Marcel
14 September 2010 | India, Bangalore
Dus van de naan broden naar de bami, zeg maar. Daar ze een huis en school moeten zoeken gaan ze binnenkort voor een weekje er naar toe. Om dan de kinderen op school te houden, en ook om wat flexibel te zijn, hebben Marijke en ik aangeboden om op de kindjes te passen....! Leuk hoor, heb er zin in om dit fascinerende land weer eens te bezoeken. Zal beslist voor de laatste keer zijn, verheug me nu al op een vakantie volgend jaar in China! Alhoewel we niet meer zo'n rondreis zullen gaan maken, hoop ik toch nog wat dingen te bezoeken, ook al omdat Patrick en Susanne dingen gezien hebben die wij gemist hebben. Veel verslagen zullen er denk ik niet komen, maar wie weet!
14 September 2010 - 13:19
Mieke:
Helemaal TOP zeg. China is te gek heb ik me laten vertellen door mensen die er ook gewoond hebben.(o.a. een schoonzus van Nico) Chinezen zijn aardige mensen en ze schijnen nog humor te hebben ook. Enne... niet alleen bami hoor, de meest enge dingen eten ze daar.
Jullie veel plezier met babysitten, lekker hè die kindjes helemaal voor jullie alleen. Veel plezier en we zien elkaar als jullie weer terug zijn. Groet, Mieke -
14 September 2010 - 20:46
Henny:
leuk zo'n babysitadres!!Veel plezier en vast goede reis.