Incredible India deel 5 !!
Door: Marcel
Blijf op de hoogte en volg Marcel
04 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
Na een heerlijke club sandwich, met frietjes (..), met de gids een rondrit door Kochin. Hier in dit gedeelte is de invloed van het christendom goed merkbaar en zichtbaar. Door eerst de Portugezen, en daarna de Hollanders. Je ziet veel Hollandse namen op gebouwen en straatnamen. Ze hebben hier een heel apparte manier van vissen, met Chinese visnetten. Kregen ook een uitgebreide demonstartie, wat natuurlijk weer geld kostte.....! Ook waren we getuige vaqn diverse vis verkopen (lekker onderhandelen en zo). Ook een synagoge bezocht, er zijn nog 28 joden anwezig hier.... In de namiddag een Kathalaki voorstelling bezocht. Jawel. Het echt leuke was het eerste uur (ruim) waarin de nhoofdrolspelers worden geschminkt. Heel bijzonder, zie video bij mij thuis straks... De voorstelling zelf duurde mij te lang, een klein halfuur, maar dat kwam voornamelijk door de "zang" en muziek. En dan te bedenken dat de originele uitvoering 9..(jawel : negen) uur duurt!!!! Teruggelopen naar hotel, gegeten en slapen.