Incredible India deel 3
Door: Marcel
Blijf op de hoogte en volg Marcel
04 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
Bij aankomst in Jaipur na inchecken hotel een beszoek aan een heuse Hindoe voorstelling. Niet voor toerisdten, alhoewel die erl wel zijn, maar een serieuze zaak. Toch appart om dat mee te maken. Duurt niet lang. Jaipur is een geweldige stad. Ook wel de Pink City genoemd. Heel lang geleden kwam er ene Prins Albert uit Engeland, en de heerser verordoneerde dat stad pink geschilderd moest worden (??). Ondanks te gebruikelijke puinhoop heeft Jaipur een heel eigen specifieke sfeer.
De volgende dag vroeg op, we willen niet te laat naar een magnifiek geheel, Fort Amber. Op de rug van een olifant naar boven. Wat een gewaggel en gebonk is dat ! Sanp echt niet dat die mannen vroeger op de rug van zo'n beest vervoerd wilden worden !!! Daarna nog meer paleizen en zo bezocht. De middag hadden we "ter vrije beschikking" en we hebben daar dan ook goed misbruik van gemaakt, door aan de rand van het zwembd, boven op dak hotel, onder een parasol te genieten van cocktails en bier!! Dat was afzien!!!